duminică, 28 februarie 2016

Road Trip - Londra


O stiti p-aia cu cine nu joaca n-are cum sa castige? Nimic mai adevarat.
Si uite-asa am ajuns in Londra, vrand ne-vrand. Pe scurt.

Pe lung, va scriu mai jos cum am strabatut 50Km din Londra in doar 2 zile...pe jos, ca sa fac adidasu frumos.

Daca e ceva ce n-o sa uit despre Londra este ca vremea nu e schimbatoare. Vremea are mintea ei. A intelege vremea in Londra e ca...si cum ai incerca sa ocolesti toate gropile din Bucuresti. Pur si simplu nu poti. Cand zici ca ai dat de-un drum bun si esti atent la trafic...POC...s-a mai dus o bucsa...d-aia de tre sa schimbi tot bratul cu ea ;)
La fel si-n Londra...am urmarit prognoza meteo zilnic timp de 2 saptamani...n-am reusit sa-mi dau seama cum o sa fie. Am urmarit-o acolo dimineata iar la pranz nu mai era.

Asta legat de vreme...ca sa nu ne mai intrebam de ce toti englejii, cand se intalnesc o dau in politeturi despre vreme. Pai pentru ca la ei vremea e canal separat de stiri.

Asa, gata...m-am descarcat. Si ca sa stati linistiti, eram pregatit cu garderoba pt orice vreme. Ha. In your face, London weather!

Dupa cum sunteti obisnuiti, am facut planul de acasa si mi-am supus picioarele unui traseu de ~45 de obiective din centrul Londrei pe care mi-am propus sa le vad doar de afara.
Si bine am gandit-o pentru ca daca vreti sa vizitati multitudinea de muzee londoneze va mai trebe 2-3 zile. Dar eu zic ca merita si-s pe ToDo list-ul excursiei viitoare.

Lista de Obiective: