vineri, 30 august 2013

De o zi - Salonic, GR

Iaca ajunsei si-n Salonic, cu mai mult de juma de zi la dispozitie. 
[acest mic RT de o zi este continuarea Road Trip - Lefkada (1 saptamana) ]

Am intrat de pe Autostrada direct in oras pe care l-am strabatut fix pe faleza pana am ajuns la hotel. Hotel Metropolitan. Un hotel aflat la 15-20m de centru. Curatel, personal amabil si un mic dejun foarte bogat si gustos.
Pentru aproape o zi, principalele obiective turistice ale Salonicului le-am ales dupa cum urmeaza:

joi, 29 august 2013

Road Trip - Lefkada (1 saptamana)

...dap. Ne-am intors. Data trecuta ne-am scurtat neprevazut mini-sejurul din insula Lefkada asa ca ne-am gandit sa ne-ntoarcem sa vedem toate bunatatile de pe insula.
Nu mai trec iar prin informatiile legate de drum pentru ca-s aceleasi din Road Trip - Lefkada ci ma voi rezuma la a va prezenta diverse plaje si atractii care merita vazute. Atat cat am vazut si noi.


De data asta n-am mai facut un singur document pentru ca erau fff multe informatii de sortat asa ca ne-am orientat la fata locului, in functie de vreme si chef. Am compilat totusi o arhiva cu toate documentele dupa care m-am ghidat (o parte de pe site-uri din romania o parte de p-afara).

Documentele Road Trip - Lefkada (1 saptamana)

Pentru un mini-sejur (3-4 zile) in Lefkada cititi si Road Trip Lefkada

Am sa prezint ce-am facut eu in cele 6 zile pe insula si ce-as mai fi vrut sa fac...poate faceti voi si-mi spuneti cum a fost :)

Ziua 1: