miercuri, 15 iunie 2011

De o zi: Vulcanii Noroiosi

Sambata dimineata...caldura mare spre mai mare, mon cher.
Ne facem de cap si ne trezim in toiu zilei, cand soarele era deja plictisit sa isi tina caldura doar pentru el, si arunca cu ea in noi, adicatelea pe la orele 11:00. Pana sa apucam sa dam cu un strop de apa la ochi, in spirit economic, se face 1 si ne gandim cum sa impingem de la spate restul zilei...

De plictiseala, bag un ochi in folderul "Road-Tripuri" sa vad ce ar mai fi de facut, poate-mi vine vreo idee, un' sa fug asa pe nepusa masa.
Gasesc ceva, trimit rapid pe mail (ca sa-l am pe telefon ;) ), imi arunc o geaca in masina (cine stie cum te prinde ploaia, sau cum pleci cu ploaia in spate), bineinteles aparatul foto si la 2 am plecat.

Vremea: ploioasa, dar cu ceva noroc si cu un dans ... de orice fel, da' nu al ploii ... se pot prinde ferestre de soare la momente oportune, pentru facut poze de pus in rama, album, facebook, avatar messenger sau desktop la monitor.

Destinatia: Vulcanii Noroiosi din Buzau (si ce obiective se pot prinde pana la-nserat).
Drumul spre Buzau este bun si scurt. Per total ~450Km.

Harta cu traseul facut o gasiti aici : link
Un traseu mai complet gasiti in pagina de Download-uri! Traseul respectiv cuprinde mai multe obiective + un drum pana la Cascada Putna (traseu de 2 zile).